Poez

Poez

Poez is een kater van ongeveer 5 jaar jong! Ook deze kater is als zwerver gevonden, maar daar ging een kleine geschiedenis aan vooraf.. Poez kwam namelijk op een dag aangelopen bij lieve mensen die zagen dat hij er slecht aan toe was. Zijn oog was bebloed en zijn uiterlijk zwaar verwilderd, een teken dat hij waarschijnlijk al een tijdje rond zwierf. De mensen hebben hem een aantal maanden verzorgd met eten en drinken en als dank gaf Poez de mensen uiteindelijk kopjes en knuffels, zo blij was hij met alle goede zorgen!! Maar dat het zo niet langer ging was duidelijk, Poez moest professionele hulp krijgen en zo kwam hij bij ons terecht.

In het begin keek Poez de kat uit de boom, maar al snel voelde hij zich meer op z’n gemak en genoot hij duidelijk van alle aandacht en knuffels die hij kreeg. We kunnen nu dan ook stellen dat Poez een echte knuffelkat is geworden.
We zoeken voor hem een huisje met veel aandacht, want dat heeft deze man echt nodig! Wel is zijn oogje af en toe nog wat geïrriteerd, maar met een behandeling met oogzalf is dit probleem goed onder controle te houden.

Wie wil deze lieverd een fijn forever-home geven? Hij verdient het!!
PoezPoez