Pleun

Succesverhaal

Kattebel van Anneke, een van de twee nieuwe baasjes van Pleun:
“Pleun is nu echt helemaal gewend, we hebben een grote woonkamer met open keuken en ze rent soms heen en weer en schijnaanvallen te doen. Het is zo grappig, ik kan niet geloven dat ze acht jaar is, het lijkt eerder een poes van acht maanden. ’s Avonds komt ze altijd bij me liggen op de bank op haar eigen kleedje. Van haar doos heeft ze nog geen gebruik gemaakt. Overdag zit ze heel graag op de vensterbank, zowel aan de voor- als achterkant, het is echt een schatje. Toen mijn vorige kat overleed dacht ik dat ik nooit meer zo’n lief dier zou tegenkomen, maar toen wist ik nog niet van het bestaan van Pleun. Ik ben zo blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd. Pleun is hier helemaal op haar plek, ze hoort gewoon bij ons.
Zondag kwamen mijn dochter en schoonzoon en twee kleinkinderen kennis maken met Pleun, onder voorwaarde dat ze zicht rustig zouden gedragen en Pleun de tijd zouden geven om rustig kennis met ze te maken, Wat denk je; Pleun sprong na gesnuffeld te hebben bij iedereen een keer op schoot. Zo leuk! Kleindochters wilden natuurlijk niet naar huis maar ik heb beloofd dat ze om beurten mogen komen om met Pleun te spelen.
Ze eet goed haar brokjes en gaat keurig op haar bak. Net als mijn vorige kat komt ze naar me toe als ik haar roep en komt ze bij me zitten. Echt, Pleuntje voelt zich helemaal thuis en we zijn zo ontzettend blij met haar, ze hoort hier gewoon. Ik kan me zo voorstellen dat jullie haar zullen missen, maar we zullen heel goed voor haar zorgen en heel veel van haar houden.
Lieve groeten van Anneke en Gerard van der Gaag en een knuffel van Pleun!”

Stichting verhaal

Pleun, wat een schatje is ze toch! Een kleine aandoenlijke poes die het heerlijk vindt om lekker geknuffeld te worden. Het liefst nestelt ze zich dan ergens in je nek, of op schoot heerlijk in de armen van haar verzorger, ze spint dan vervolgens als de beste! Ze is een dametje die het niet zo heeft op andere soortgenootjes, dus we zoeken dan ook een baasje die geen andere katten heeft en haar alleen alle aandacht kan geven.

Pleun heeft een zware nierbekkenontsteking gehad, maar daar is ze inmiddels helemaal van hersteld. Wel heeft de ontsteking wat schade aangericht aan haar nieren, waardoor ze de rest van haar leven op een speciaal nier dieet zal moeten staan. Ze staat dus niet op medicatie, alleen speciale voeding.

Wie komt er kennis maken met deze lieverd?

20170127_092940

20170401_104615

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.