Pien

Pien

Succesverhaal

Kattenbelletje van Pien en Toby (voorheen Rodi)❤️❤️:
‘Hoi, Pien en Toby melden zich voor de kattenbel. Ik ben Pien en ik doe namens ons het woord, Toby ligt namelijk lekker op de bank bij de nieuwe mensen te slapen…ssst…
Wij hebben dus onze gouden mand gevonden en wát voor eentje. We wonen samen met een paar superlieve mensen en ook nog eens met elkaar.
Na de verhuizing was het natuurlijk even wennen aan onze nieuwe omgeving. Toby heeft daar iets langer over gedaan dan ik. Ik rende al lekker op en neer terwijl Toby af en toe een snoepje kreeg en zo ook steeds meer durfde. Nu is de bank de grote favoriet en wordt er volop genoten.
Ik ben zelf gek op spelen met een balletje maar af en toe pest ik Toby ook wel een beetje. Of nou ja…plagen eigenlijk. Soms krijg ik een speelse tik terug, maar dat vind ik helemaal niet zo erg.
In de ochtend en in de avond krijgen we de kriebels in onze kattenkonten en dan rennen we als een gek achter elkaar aan, wat een lol!
En wat een geluk dat dit allemaal mag van onze mensen. Wij mogen lekker onszelf zijn en we genieten hier hartstikke van, we zijn bofkonten!
Oh ons renkwartiertje komt er weer aan, groetjes en tot snel!
Speelse rengroetjes van Pien en Toby”


Stichting verhaal

Pien, een jong poesjes die al het nodige heeft meegemaakt… Zwanger gevonden en bij stichting Moederloos bevallen van een aantal kittens. Bij haar gastgezin bleef ze redelijk angstig, om die reden is Pien bij onze stichting binnen gekomen, nadat ze haarkroost nestjes had grootgebracht.

In het begin was ze inderdaad erg bang en dook ze meteen weg in een hoek van haar hokje. Daarna begon haar nieuwsgierigheid het te winnen van haar angst, ze zat steeds vaker vooraan in haar hokje, te kijken naar alles wat er om haar heen gebeurde.

Inmiddels is ze in een volgende fase aanbeland, lekker loslopen tussen de rest! En buiten genieten in de ren. Gelukkig komt ze geregeld binnen en kunnen we haar aaien, wat een overwinning voor dit meisje! Ze geniet volop!

We zoeken voor Pien een huis met tuin en een baasje die nog wel wat geduld met haar heeft. Maar binnen afzienbare tijd zal Pien zeker heel sociaal zijn en een heerlijk diertje om om je heen te hebben.

Pien