Pedra

Pedra

Succes verhaal

Pedra heeft begin november 2021 haar gouden mand gevonden bij een alleen staande dame en heet nu Saartje.
Mevrouw en Saartje hebben het heel gezellig samen.

 

Gouden mand gezocht

Lief klein dametje, wat heb jij al veel meegemaakt…

Pedra, geschat op zo’n 8 jaar oud, is via een grote vangactie op een boerderij in Zeewolde bij ons binnengekomen. De schuwe katjes mochten na castratie en sterilisatie terug naar de boerderij, maar een aantal sociale katten hebben we gehouden.

We vermoeden dat Pedra de moeder is van een groot deel van deze katten. Bij sterilisatie bleek dat ze een verpulverde baarmoeder had en euthanasie is zelfs overwogen, maar wij geven het niet zomaar op met onze dieren en na sterilisatie is het dametje rustig aan weer opgeknapt. Helaas bleek dit niet haar enige probleem, ook was Pedra besmet geraakt met longworm en hiervoor is ze langdurig behandeld. Tot overmaat van ramp heeft ze ook nog oorproblemen gehad, maar nu is ze helemaal hersteld en is Pedra klaar voor haar for-ever home!

Van de longworm heeft ze wel blijvende longschade opgelopen dat zich uit in zwaar ademen, maar dat weerhoudt mevrouw er niet van om zich heerlijk relaxed en op sommige momenten ook nog eens enorm speels, door de opvang te bewegen. Bovenal is ze een enorme KNUFFEL!