Pearl

Kleine Pearl is in januari 2024, tegelijk met meerdere katten, bij ons in de opvang gekomen. In de tijd dat zij nog niet los tussen de andere katten mocht, zat zij samen met de ook nog jonge Ravi. Sinds zij de hele opnameruimte en buitenren tot haar beschikking heeft, is zij steeds vaker met andere katten te vinden. Vooral in onze groep met jonge katten, heeft zij heel goed haar draai gevonden.

Er zijn meerdere katten waar zij graag bij in de buurt zit of ligt. Een hoog hangmandje in de buitenren, dat is ook een geliefd plekje van haar. Daarnaast zien wij Pearl steeds vaker in onze binnenruimte. Ze is ook steeds meer op haar gemak bij onze vrijwilligers. Je vingers volgen vanachter het raam vindt zij een reuzeleuk spelletje. Ook blijft ze rustig zitten als je dichtbij komt. Ze durft zelfs al voorzichtig een snoepje uit je hand te pakken.

Pearl is nog niet aaibaar. Wel is dit meisje mooie sprongetjes aan het maken en durft ze steeds meer. Zij lijkt zich daarbij ook op te trekken aan de katten die qua gedrag net een stapje verder zijn dan dat zij is. Door haar nog jonge leeftijd is er qua groei en ontwikkeling nog heel veel mogelijk.

Pearl plaatsen wij dan ook niet alleen. Er zijn bij ons meerdere katten met wie zij heel goed samen kan verhuizen, zoals bijvoorbeeld met Chinty.

Wilt u Pearl eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Pearl

Pearl

Pearl