Otte-en-Guus

Otte en Guus

Wij zijn twee hele lieve broertjes. Onze namen zijn Otte en Guus. Wij zijn samen met onze moeder en onze twee zusjes in de opvang gekomen. Onze moeder was niet gewend om in huis te wonen, hierdoor zijn wij ook nog een beetje angstig. Ik, Otte, spreek maar even namens mij en Guus, hij is nog een beetje verlegen. Ik ben al wel een beetje verliefd geworden op mensen, ik ben er achter gekomen dat ze heerlijk kunnen kriebelen en met een soort van plumeau ding kunnen spelen! Mijn broer Guus vindt spelen wel echt heel erg leuk, maar hij durft nog niet zo goed die knuffel uit zichzelf te gaan halen. Maar met een beetje geduld gaat dat echt wel helemaal goed komen hoor!

Wij zijn al een keer bij de dierendokter geweest. Wij hebben onze eerste vaccinatie gehad en wij zijn gechipt. De dierendokter zei dat wij allebei kern gezond zijn! Wij zijn ontwormd volgens schema en ook behandeld tegen vlooien.

Ik zal ook gelijk even uitleggen hoe het allemaal in z’n werk gaat. Als jij verliefd bent geworden op ons?? Vul dan een vragenlijst voor ons in! Een van de mensen van de stichting ZuiderzeeZwerfdieren neemt dan contact met je op en daarna kom je gezellig bij ons langs om kennis te maken!

Zoiets moois als ons krijg je natuurlijk niet voor niets. Maar ze hebben hier zoiets moois bedacht! Je hebt dan gelijk de dierenartskosten voor onze tweede vaccinatie en eventueel voor onze verplichte neutralisatie bij dierenkliniek Jol in Lelystad betaald, met korting natuurlijk.
Het is 110 euro per kitten, dan kan je dus de tweede enting gratis halen bij dierenkliniek Jol in Lelystad.
Voor 145 euro per kitten (m) heb je de tweede enting en de neutralisatie erbij in.
Weet je wat het mooie is! U draagt gelijk een steentje bij aan de projecten die hier gedraaid worden voor alle zwerfkatten die opgevangen worden en nog opgevangen gaan worden.

Hopelijk tot snel!