Olivier

Olivier

Succesverhaal

Kattebelletje van Olivier❤
“Hoi, ik ben Olivier en ik ga jullie vertellen over hoe ik aan mijn nieuwe huisje ben gekomen. Op een dag zat ik te chillen in de hostel en een aardige man kwam binnengelopen. Hij kwam eigenlijk niet voor de ‘kattenbusiness’, maar voor zijn eigen business. Maar rooie katers zoals ik weten prima mensen om hun klauwtje te winden en dat heb ik dan ook gedaan.
En voor ik het wist had ik mijn gouden mand gevonden, in een mooi huis met een veranda en een enorme tuin. Wist ik toch veel dat ik per se binnen moest blijven? Ik wilde naar buiten, de bloemetjes buiten zetten! Ik heb het kattenluik misschien een beetje vernield in het proces maar ja, ik wil vriiijjj zijn! En toen was ik ineens zogenaamd ontsnapt. Iedereen was blijkbaar naar me op zoek terwijl ik lekker de omgeving aan het verkennen was. Maar ik werd al gauw weer meegenomen en moest toen een paar weekjes binnen blijven…..bah.
Maar toen was het zover: ik mocht naar buiten! Yes. Ik ben graag buiten, ik hang graag relaxt rond om het huis en ren achter muisjes en vogeltjes aan. Maar als mijn mens thuis komt, verwelkom ik hem met kopjes en lieve miauwtjes want stiekem ben ik niet alleen de avontuurlijkste maar ook de liefste kater….totdat een andere kat het waagt in mijn tuin te komen hihi. Kopje van Olivier.”

OlivierOlivier


Stichtingverhaal

Olivier is een mooie grote rood-witte kater. Olivier is door een melding uit Emmeloord bij ons binnengebracht. Hij liep in Emmeloord al enige weken rond te zwerven in een woonwijk. Bij binnenkomst bleek Olivier geen eigenaar te hebben en zodoende zoeken we voor deze mooie kerel nu een nieuw huisje.

Olivier is helemaal verzot op aandacht. Lekker kriebelen in je armen of een aai over zijn hoofd vindt hij helemaal geweldig! Zodra je stopt begint hij met zijn schattige miauwtje te mauwen dat je door moet gaan. Naast dat genoeg aandacht voor Olivier een must moet zijn, geldt dat ook voor de buitenlucht. Olivier houdt er van om naar buiten te gaan dus een huis zonder tuin of balkon is voor Olivier helaas geen optie.