Nova

Succesverhaal

“Psst, Nova hier. Ik lig momenteel op een stoel onder de tafel zodat ik in alle rust mijn verhaal kan vertellen. Ik heb sinds december een eigen huisje en ik laat het niet zo merken maar: ik ben echt HEUL blij dat ik hier mag wonen.
Toen ik werd opgehaald vond ik het echt doodeng hoor! Waar ga ik heen? Hopelijk naar een kattenparadijs. Wat blijkt? Ik heb een meneer én een harige huisgenoot. En die harige huisgenoot is nog een knappe kerel ook.
De ontmoeting tussen ons verliep echt niet vlekkeloos hoor. Hij deed net alsof het ZIJN huis was. Maar hallo, ik ben er nu ook! Ik heb me misschien ook niet altijd van mijn lieve damesachtige kant laten zien maar ja, ik wil er zo graag bijhoren!
De vonk is nog niet echt overgeslagen tussen ons maar we gedogen elkaar en leren het huis samen te delen. Naast elkaar eten is overigens geen enkel punt want hé, a girl has got to eat!
Meestal is alleen de meneer thuis, dat vind ik wel zo rustig. Af en toe lopen er ineens kinderen rond en dat is me echt te druk. Ik zoek dan een lekker plekje op om te gaan slapen en probeer er niet op te letten.
Me laten aaien, daar doe ik nog niet aan. Dat vind ik echt te spannend. Ik moet eerst maar eens wennen aan wat jullie mensen ‘benen’ noemen. Dat bungelt en beweegt maar… ik schrik er soms nog van!
Nou ik ga afronden want ik krijg zo eten. In ieder geval: het gaat goed met me. Ik krijg de ruimte om mezelf te zijn en hoewel ik het niet altijd laat merken: ik ben toch wel heel erg blij met mijn nieuwe stekkie.
Likje van Nova.

Stichting verhaal

Nova, een mooi lapje van ongeveer een jaar oud, is via de kittenopvang in Noord-Holland bij ons binnengekomen. Ze bleek een slecht gebit te hebben en heeft inmiddels een uitgebreide gebitsbehandeling achter de rug, waarbij haar hoektanden uiteindelijk verwijderd moesten worden. Na haar quarantaine verblijf, was ze de eerste weken voornamelijk buiten te vinden, heerlijk genietend van de zon en liggend op een tuinstoel, lekker bij te komen van haar ingrepen!

Inmiddels komt Nova steeds meer binnen en zoekt ze ons op. Ze laat zich nog niet aaien, maar snuffelen aan een hand doet ze wel, want ze is toch wel heel erg nieuwsgierig naar mensen. Ook blijkt dat Nova super speels is, ze kan zich heerlijk in d’r eentje vermaken en gaat dan helemaal los, zo schattig om te zien!
Voor Nova zoeken we een rustig huisje, met tuin! Want dit dametje komt wel graag buiten. Wie wil kennis komen maken met dit mooie meisje?

NovaNovaNova