Norah

Norah is een prachtig schildpadpoesje, dat sinds augustus 2023 bij ons verblijft. Zo mooi als ze is, zo bescheiden is zij ook. Norah valt dan ook niet meteen op in een grote groep met katten. Zij houdt van rustige plekje én van het gezelschap van andere katten. Haar ligplekje delen, dat vindt zij geen probleem.

Het liefst zit ze bij ons in de buitenren. De zon op haar vacht voelen, dat vindt zij heerlijk. Maar ook als het weer wat slechter is, dan nog is zij graag buiten.

Ze komt wel geregeld binnen even buurten, bijvoorbeeld om te kijken of er wat te eten is. Op enige afstand vindt zij mensen oké. Ze is (nog) niet te aaien.

Wij zoeken voor Norah een wat rustiger huis. Een huis waar zij alles op haar tempo mag ontdekken en waar zij zich op haar eigen manier kan en mag ontwikkelen. Omdat Norah sociaal naar andere katten is, is het wel belangrijk dat zij dit niet alleen hoeft te doen, maar samen met een kattenmaatje. In onze opvang verblijven meerdere katten met wie zij samen zou kunnen verhuizen. Heeft u al een sociale kat in huis? Ook dan kunt u Norah wellicht een mooi thuis bieden, waarbij zij zich kan optrekken aan uw sociale kat.

Wilt u Norah eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Norah

Norah