nora

Nora

Succesverhaal

Kattenbelletje van Nora????:
‘Sstt…ik heet Nora en ik zit even onder bank. Kom je er ook onder zodat ik je kan vertellen hoe het gaat in mijn gouden mand?
Toen ik hier voor het eerst kwam vond ik het doodeng! Wat een grote ruimte vol met onbekende spullen én onbekende mensen. Ik kroop gelijk weg onder de bank.
Af en toe kwam er een mens op de grond naast me liggen en dat mens praatte dan tegen me en probeerde me zachtjes te aaien. Dat vond ik best oké.
Het duurde echt wel flink wat dagen voordat ik doorhad dat ik hier welkom was. De mensen hadden dan ook flink wat geduld met me gehad. Een paar keer per dag zochten ze me op onder de bank en zochten ze contact met mij.
Inmiddels bevind ik me bijna nooit meer onder de bank. Ik slaap graag op een mensenbed en ik durf zelfs op schoot te zitten, als het maar heel rustig is in huis.
Soms komt er bezoek of zijn de mensen druk bezig met iets. Dan ga ik, zoals nu, graag weer onder de veilige bank zitten, wachtend op de rust.
Als ik eten krijg kan ik het niet laten om mee te lopen naar de keuken. Daar komt het lekkers altijd vandaan.
Kortom, mijn inburgering in mijn nieuwe huis is nog volop bezig, en stap voor stap kom ik er wel.
Lieve (rustige) groetjes van Nora”


Stichting verhaal

Nora is een mooi zwart-wit poesje van ongeveer 4 jaar oud. Ook zij heeft een zwerversverleden… Enige tijd liep ze rond in Lelystad en een mevrouw die 3 grote politiehonden onder haar hoede had, heeft haar opgemerkt. Elke keer sloegen de honden aan en mevrouw zag in dat ze maatregelen moest nemen, om eventueel erger te voorkomen. Allereerst heeft ze pamfletten opgehangen, maar helaas… er meldde zich geen baasje en zo is Nora dus bij ons terecht gekomen.

Nora is lief, super lief en houdt enorm van knuffelen in een rustige omgeving. Van andere katten moet ze op dit moment (nog) niet veel hebben, maar als je haar gewoon rustig aait, gaat ze helemaal uit haar dakje! Ze zou erg op haar plek zijn bij een ouder echtpaar, die haar volop aandacht kunnen geven. Graag zou ze ook naar buiten gaan, net als de meeste ex-zwervers dat erg op prijs stellen. Wie wil deze lieverd ontmoeten? Ze is het meer dan waard!
Nora