nobel

Nobel

Succesverhaal

Nobel kennen jullie vast nog wel! Deze lieve, zelfverzekerde grote kater die een poosje geleden zijn gouden mand kreeg. En wat voor een! Nobel kan zijn geluk niet op. 4 grote en kleinere mensen die van hem houden, en daarbij nog een andere harige huisvriend????
Nee, gelukkig geen kat!????
Daar was Nobel net van verlost! Mensen vind ie helemaal geweldig, maar die andere katten in de hostel, daar zat Nobel niet op te wachten, sterker nog: ze zaten m een beetje in de weg.
Nee, dit is andere koek; nu heeft Nobel een hond als harige huisgenoot, en dat was meteen dikke mik en vriendschap op het eerste gezicht met Flip❤️
Nobel blijkt dus een hondenkat???? en is helemaal thuis en happy met zijn nieuwe gezin!


Stichting verhaal

Nobel, vernoemd naar dat heerlijke drankje van Ameland, want deze mooie man komt daar vandaan!
Nobel is een prachtige grote kater van ongeveer 3 jaar oud, zwervend aangetroffen op Ameland en via een bevriende opvang bij ons terecht gekomen. En hij is leuk!!! En lief!!!! Echt een geweldige kater, dat is Nobel.
Nobel willen we graag alleen plaatsen, want met andere katten heeft hij niet zoveel. Hij slaat ze vaak van hem af als ze iets te dichtbij komen, maar mensen… die vindt hij leuk!! Oja, en eten ook, daar lust meneer wel “pap” van! Nobel is een echte knuffelkater, kopjes geven, lekker kroelen met ons, heerlijk vindt hij dat.

Zoals gezegd, we willen hem dus graag alleen plaatsen, een gezin, prima, een jong of ouder stel, het maakt eigenlijk niet uit, als hij maar wel aandacht krijgt, het liefst héél veel! Ook zou hij graag zo af en toe naar buiten willen dus een huisje met (afgeschermde) tuin zou geweldig voor hem zijn.

Nobel