Nero

Nero is in december 2023, samen met zijn moeder Zorra, bij ons in de opvang gekomen. Zijn moeder heeft inmiddels een huisje gevonden.

Nero is een grote, zwarte kater, met een krachtige kop. Het is een rustige kat, die de aandacht niet naar zich toetrekt. Hij is vooral in de buitenren te vinden en zoekt daar ook de rustigere plekjes op. De laatste tijd zien wij hem vaak op de wat hogere plekjes liggen, Geregeld ligt er een andere kat vlak bij hem en Nero lijkt dat allemaal wel prima te vinden. Hij bemoeit zich niet echt met de andere katten, maar vindt hun aanwezigheid helemaal oké.

Mensen, die vindt hij soms nog wat lastiger. Maar niet op een vervelende manier. Zolang er niet echt iets van hem verwacht wordt, dan mag je best bij hem in de buurt staan.

Nero is (nog) niet aaibaar. Wij houden er rekening mee dat dit zo zou kunnen blijven.

Het zou voor Nero fijn zijn als hij niet alleen hoeft te verhuizen. Hij heeft geen vast maatje in de opvang waar hij in het bijzonder naartoe trekt. Wel verblijven er meerdere katten bij ons met wie hij heel goed samen geplaatst zou kunnen worden.

Omdat Nero graag buiten verblijft, zoeken wij voor hem een plekje waar hij op termijn ook naar buiten zal kunnen. Hij lijkt zich buiten namelijk goed op zijn gemak te voelen, al moeten we er ook niet raar van opkijken als dat in een veilig eigen thuis misschien wel veranderen zal. Het is daarbij wel belangrijk dat hij pas naar buiten mag gaan als hij goed gewend is aan zijn nieuwe huis en omgeving.

Wilt u Nero eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nero

Nero