Nero-en-Phoenix

Nero en Phoenix

Nero en Phoenix, geboren en getogen bij ons in de stichting. Op een vroege doordeweekse ochtend stond er een grote bench voor onze deur. Daarin zaten vader kat, een hoog zwangere poes en 3 kittens met moeder poes. De hoog zwangere poes was op het moment hoog zwanger van Nero en Phoenix. Nog geen 2 dagen later is ze s’nachts bevallen van 5 kittens, waarvan 2 ervan het niet hebben gered. Nero en Phoenix zijn 2 van de kittens die het gelukkig wel gered hebben.

Betsy (de moederpoes) heeft haar taak als moeder al even volbracht en is zelf al naar haar gouden mandje verhuisd. Nero en Phoenix bleken een bepaalde infectie te hebben. Hierdoor was hun ontlastig erg slecht. Inmiddels hebben ze na een intensieve behandeling een hele goede ontlastig en zijn ze gezond om naar hun eigen huisje te gaan. Door die infectie hebben ze voor nu nog een aantal weken speciaal voer nodig. Afhankelijk van hun ontlasting kunnen ze daarna afbouwen/stoppen met dit voer.

Nero en Phoenix zijn een stel ondeugende en nieuwsgierige mannetjes. Ze zijn dol op spelen en zijn erg actief. Ze houden alles wat er om hen heen gebeurd in de gaten en zijn reuze nieuwsgierig. Vaak staan ze voor het raam te kijken wie er komt en wat er gebeurd. Voor dit leuke actieve stel zijn we op zoek naar een goed huisje.

Kan jij ze dit bieden?

Nero en PhoenixNero en Phoenix