Mystic

Mystic is in september 2023 in onze opvang gekomen. Het leven op straat heeft zij vermoedelijk niet makkelijk gevonden en contact met mensen was zij niet gewend. Haar manier om te laten weten dat zij iets spannend vindt of dat je te dichtbij komt is door te blazen. En daar is ze goed in!

Mystic is gaandeweg steeds wat rustiger geworden. Als je haar een beetje haar gang laat gaan, dan blijft ze rustig zitten. Dat zitten en liggen doet ze wel het liefst op hoge plekjes, waar ze goed overzicht heeft en waar mensen niet zo makkelijk bij kunnen. Gewoon op veilige afstand dus. Mystic is vooral te vinden in de buitenren.

Mystic is (nog) niet aaibaar. Wij houden er rekening mee dat dit zo zou kunnen blijven.

Het zou voor Mystic fijn zijn als zij niet alleen hoeft te verhuizen. Ze heeft geen vast maatje in de opvang waar zij in het bijzonder naartoe trekt. Wel verblijven er meerdere katten bij ons met wie zij heel goed samen geplaatst zou kunnen worden.

Omdat Mystic graag buiten verblijft, zoeken wij voor haar een plekje waar ze op termijn ook naar buiten zal kunnen. Zij komt buiten namelijk het best tot haar recht, al moeten we er ook niet raar van opkijken als dat in een veilig eigen thuis misschien wel veranderen zal. Het is daarbij wel belangrijk dat zij pas naar buiten mag gaan als ze goed gewend is aan haar nieuwe huis en omgeving.

Wilt u Mystic eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mystic

Mystic