Moppy en Molly

Hallo Allemaal,

Weten jullie nog wie wij zijn? Wij zijn nu een jaar bij ons nieuwe baasje en beginnen nu eindelijk te wennen.
Wij wonen in een mooi huis waar we naar hartelust kunnen rondrennen en samen stoeien, ook vinden wij het leuk als ons baasje thuis is, dan lopen we hem overal achterna want we willen graag zien wat hij aan het doen is.
s’ Morgens is het een sport wie hem als eerste wakker kan maken en in de avond liggen we het liefst met z’n drietjes op de bank tv te kijken.
Het heeft wel lang geduurt voor we gewent waren, in het begin waren we erg bang voor alles en ieder geluid en durfden we zelfs niet bij ons baasje in de buurt te komen, maar hij heeft zooooveel geduld met ons gehad dat we dat nu allemaal wel durven, we gaan zelfs soms met hem de tuin in, dat is ook leuk want daar zijn ook weer veel nieuwe dingen te zien en te ontdekken.
Hij kan ons heel soms zelfs optillen en dat is een grote overwinning voor ons.
Eindelijk kunnen we nu dus melden dat we ons plekje wel gevonden hebben en dat we blij zijn dat ons baasje ons vorig jaar mee naar huis genomen heeft.
Wij sturen wat foto’s mee.

Met lieve pootjes van ons en een vriendelijke groet van ons baasje,
Paul van der Kruis

Verhaal verblijf stichting

Moppy en Molly zijn in ons hostel gekomen onder droevige omstandigheden. Toen het baasje overleed van de twee zusjes en hun halfbroertje Danny was er nergens plekje voor dit lieve trio. Wij twijfelden geen moment en hebben de kattenfamilie opgenomen in ons hostel. Danny heeft inmiddels een liefdevol thuis gevonden. Molly en Moppy zijn twee bange en verlegen meiden, maar het lukt ons al aardig om ze wat socialer te maken. Ze zijn inmiddels gesteriliseerd en gechipt en verkeren in goede gezondheid. Op dit moment geven wij ze speciale calm voeding van Royal Canin. Al onze inspanningen lijken zijn vruchten af te werpen: de twee dames laten hun schildje langzaam los en komen zelfs al om wat aandacht vragen. Als er geluncht wordt in het hostel dan komt Molly al heerlijk bij ons zitten. We kunnen haar zelfs al over haar hele lijfje aaien!

Vrijdag 13 november zijn de dames vertrokken naar hun nieuwe Forever Home bij een hele rustige mijnheer. Hoewel we het allemaal geweldig vinden dat er wederom een succesverhaal plaats heeft gevonden zullen we de dames heel erg missen