Mona

Mona is samen met haar broer Cooper en een groep andere jonge katten vanuit een gastgezin bij ons in de opvang gekomen.

Mona is een knappe verschijning. De eerste periode dat zij bij ons verbleef, heeft zij haar mooie koppie en vacht alleen niet zo vaak laten zien. Zij was namelijk een kei in zich verstoppen. Zij is het vaakst te vinden in de buitenren. Voorheen moest je echt op je knieën gaan zitten en in alle lage verstopplekjes zoeken, voor je een glimp van haar kon opvangen. Sinds kort zoekt zij het hoger op, letterlijk dan. Want ze heeft de hoge plankjes en ligplekjes ontdekt. Heel veilig om zo van een afstandje te zien wat er gebeurt en alles in de gaten te houden. Schrikt zij ergens van, dan zet ze het op een rennen.

Mona is nog niet aaibaar. Zij zal tijd nodig hebben om te wennen. Een rustig huishouden met mensen die geduld hebben, dat is wat zij zoekt. Een huis waar niks moet, maar waar zij de kans krijgt om op haar tempo en haar manier te wennen en zich te ontwikkelen. Want gezien haar nog jonge leeftijd, zal er qua groei en ontwikkeling nog veel mogelijk zijn. Mona is vaak bij een of meerdere katten in de buurt te vinden. Door haar jonge leeftijd en door haar sociale gedrag naar andere katten, plaatsen wij Mona niet alleen.

Wilt u Mona eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mona

Mona