molly

Molly

Molly is een al wat oudere poes van ongeveer 12 jaar en heeft al het nodige meegemaakt.

In 2016 zochten wij al een huisje voor haar en dat is toen gelukt bij haar eigen meneer. Helaas door diverse verhuizingen en de aanwezigheid van een andere kat, moest Molly terug naar de opvang.

Ze heeft best weer even tijd nodig gehad om te wennen aan het leven in het hostel, al die andere katten en nieuwe mensen.. Het viel ons verder op dat ze vaak extreme honger had en ook erg schrokte. Na onderzoek van onze dierenarts zijn we er achter gekomen dat ze een schildklier probleem heeft, daar heeft ze nu medicatie voor en het gaat super goed met haar. Ze wil weer kroelen en komt daar ook weer om vragen, dan gaat de motor weer aan als van ouds ???? Van de andere katten moet deze pittige tante nog steeds niet zo veel hebben, daar gromt en blaast ze naar.

Knuffelen en bij haar mensen liggen is dus een van Molly’s favoriete bezigheden, buiten is ze ook graag dus een afgesloten balkon of tuin zou fantastisch voor haar zijn. Een klein huishouden, liefst zonder kinderen, waar tijd is om haar aandacht te geven zou ideaal zijn.

Wie geeft deze lieve 12 jarige poes nog een mooie liefdevolle toekomst?