Minoes

Minoes

Succesverhaal

“Hallo! Even een kleine update van ons saampjes. We wonen nog niet zo lang in ons nieuwe huis maar we vermaken ons al best!
Ach we kijken best nog wel de kat (hihi) uit de boom maar we houden ook wel van ontdekken.
Onze kattensnuitjes ruiken een ander harig beest maar die is nergens te bekennen.
‘S avonds vinden we het in de woonkamer lekker rustig en dan chillen we daar ook graag. We genieten van de liefde, aandacht en knuffeltjes die we krijgen, zo fijn!
Binnenkort komt er weer een bericht over ons, hopelijk hebben we dan dat andere harige beest ontmoet!
Lieve kopjes van Felix en Minoes!”


Stichting verhaal

Felix en Minoes, een kater en poes van 2 jaar jong, hebben helaas, samen met hun huisgenootje Banjer, nog al wat meegemaakt. Eerst overleed hun baasje, vervolgens kwamen ze in een andere woonomgeving terecht, maar daar zijn ze alle drie via weggehaald vanwege een onveilige woonsituatie..

Via de Dierenambulance Noord Veluwe zijn ze gelukkig bij ons opgevangen.

In een groot hok konden ze met z’n drietjes bijkomen. De schrik zat er namelijk goed in.

Na enige tijd, toen het drie-tal los mocht, bleek dat Felix een enorme knuffelkont is, hij kan er geen genoeg van krijgen. Vriendinnetje Minoes is helaas nog wel wat bang, bij rustig benadering mag je haar wel voorzichtig aaien. Aangezien ze altijd samen zijn geweest, denken we dat het voor Minoes het allerbeste is dat zij met Felix geplaatst zal worden. Banjer gaat wat meer zijn eigen gang, woonde al bij z’n baasje toen Felix en Minoes er later bij kwamen. Een huisje voor alle drie samen zou natuurlijk geweldig zijn, maar in elk geval willen we Felix en Minoes samen laten blijven.

Wij zoeken voor het 2-tal (of 3-tal) in elk geval een huis met tuin. Wie wil deze prachtige dieren ontmoeten? Ze verdienen het zo om in een veilig huisje te wonen.