Minoes

Succes verhaal

Minoes is liefdevol opgenomen tussen de FeLV katten bij stichting het Kattenbos

Gouden mand gezocht

Onze lieve, knuffelige en speelse Minoes zoekt een huisje!

Minoes is een bijna volwassen poesje van ongeveer 9 maanden jong. Vorig jaar hebben we haar geplaatst, samen met een ander kitten, maar helaas werd Minoes verkouden en is ze langdurig behandeld. Uit de bloedtesten bleek helaas dat Minoes besmet is met FeLV, kattenleukemie…

Minoes is een schatje, een poesje dat het heerlijk vindt om geaaid, gekamd en geknuffeld te worden, opgepakt te worden en is totaal niet verlegen, want ze stapt op iedereen af. Ze babbelt de hele dag door en als je er even niet bent, dan roept ze je gewoon. Haar grote vriendje is Piep, de roze muis. Ze apporteert zelfs, maar kan ook heerlijk met haar muisje in een tunnel spelen.

Ze is een echte waterrat, een stromende douche doet haar niets, evenals een gootsteen die nog nat is van het water, want daar gaat ze gewoon in liggen. Een glas water is eveneens niet veilig, die slurpt ze gewoon leeg of ze haalt haar pootje erdoor.

Het virus dat Minoes bij zich draagt, zal er voor zorgen dat ze ziek wordt. Op dit moment is Minoes gezond en mankeert ze niets. Bij interesse in haar verzoeken wij je goed bijgaande informatie te lezen:

https://www.licg.nl/katten/feline-leukemievirus-felv/
https://www.dierendokters.com/katten/felv-feline-leukemie-virus
http://www.stichtingkattenbos.nl