Minet

Minet

Succesverhaal

Minet is samen met Magic en Chicky naar hun eigen mevrouw gegaan. Ze hebben daar een heerlijk huis met grote buitenren.
Magic en Chicky zijn als eerste gegaan omdat Minet nog niet helemaal gezond was. Zodra dat wel het geval is is ze snel achter haar vriendinnen aan gegaan. Bij thuiskomst kroop ze meteen lekker bij Chicky.
Het 3tal komt, nu ze in een huiselijke omgeving zijn, al lekker los.

Huisje gezocht verhaal

Minet is in augustus 2021 bij ons binnengebracht door de dierenambulance Witte Gerrit. Minet was toen zwanger en zij heeft twee kittens gekregen. Minet hebben wij leren kennen als een schuw, bescheiden poesje. Zij is sociaal naar andere katten. Als zij lekker in de buitenren in haar mandje ligt te slapen en helemaal ontspannen is,  dan wil zij zich wel laten aaien. Heel voorzichtig. Zij vindt dit nog steeds erg spannend. Uithalen doet Minet niet. Zij zal bij angst eerder weg vluchten. Wij zoeken voor Minet een rustig huisje met mensen die erg geduldig zijn en het niet erg vinden om Minet alle tijd te geven om te wennen. Het liefste een huisje met een afgezette tuin, omdat zij zo graag buiten is.

Wilt u Minet eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.