Miley

Miley

Succesverhaal

Kattebel van Miley:
“Een tuin jongens, dat heb ik tegenwoordig. Daar beweegt van alles en daar moet ik achteraan. Het is namelijk MIJN tuin en als ik niet van tevoren toestemming heb gegeven kom je er niet in. Maar denk je dat iemand zich daaraan houdt? Nee dus. Elke dag opnieuw moet ik verschillende beestjes een lesje leren en sommigen moeten dat met hun leven bekopen. Had je maar toestemming aan mij moeten vragen. Of aan mijn nieuwe mensen.
Die bescherm ik met alles wat ik in mij heb, want ik hou van hen. Ze zijn heel lief en vinden mij ook zo leuk en dat schept een band. Ik weet zeker dat ze het op prijs stellen dat ik hun tuin kat- en gespuisvrij houd. Ik kijk namelijk altijd even achterom om te zien of ze wel doorhebben hoe dapper ik bezig ben en dan kijken ze heel trots naar mij. Ik vind het dan ook minder leuk als ze niet in mijn tuin zijn want als ik dapper aan het zijn ben wil ik wel publiek.
Pas nog was ik dapper aan het vechten met een weps. Mijn mensen houden niet van wepsen dus is het mijn taak die engerds weg te jagen dan wel af te slachten. Ik deed mijn best, gaf alles, was dapper en ook stoer maar toen heeft die hufter mij in mijn poot gestoken. Zat ik daar met een enorme, kloppende poot me in de wachtruimte bij vriendin dierenarts te schamen. Heel mijn imago aan gort. Dus heb ik besloten de oorlog te verklaren aan alle wepsen overal. Dat zal ze leren. Dood aan jullie allemaal! De volgende dag heb ik de strijd tegen een weps gewonnen. Zo ben ik: niet te kisten. Hardleers, zouden sommigen zeggen, maar die sommigen zijn slap en niet stoer zoals ik.
‘Maar Miley, wat doe je als je niet op heldhaftige wijze je mensen beschermt tegen Het Kwaad in al zijn vormen?’, hoor ik jullie denken. Dan ben ik het liefst binnen. Toevallig ben ik er altijd stipt om half 6, en dan is mijn hapje er ook altijd, grappig hoe dat werkt. Verder mag ik graag slapen in de warme kuilen die mijn mensen voor mij maken in de bank. Als ze even opstaan weet ik: dat is het signaal dat mijn warme kuil klaar is voor gebruik. Zo zorgen zij voor mij, en ik voor hen. Teamwork noemen ze dat.”


Stichtingverhaal

Miley, een prachtig cyperse vrouwtje van 2 jaar oud. Miley is een hele lieve speelse poes die helemaal verzot is op aandacht, spelen en eten. Miley zou het perfect doen in een gezin met (jonge) kinderen en een huis met een héle grote tuin. Een huis met een tuin is namelijk voor Miley wel een must want dit vrouwtje wilt namelijk wel zo af en toe wel even een fris neusje halen!