mickey

Mickey

Kattenbelletje van Mickey❤️:
“Hoi, ik ben Mickey en ik woon nog niet zo lang in mijn nieuwe huis. Maar ik kan je er al genoeg over vertellen. Ik ben he-le-maal in mijn kattennopjes met mijn paleis.
Toen ik er voor het eerst was, was het natuurlijk wel even wennen. Ik stond in de kamer waar de mensen altijd eten maken en ik mocht rustig snuffelen aan mijn nieuwe omgeving.
De kamer waar de bank staat is nu mijn favoriet. Hoewel ik die eerste dag meer onder de bank lag dan erop hihi.
Er lopen ook kleine mensen rond en die kunnen soms best wat lawaai maken, dat vind ik niet altijd fijn. Toch zijn ze ook wel weer cute en knuffel ik best graag met ze. Ik word dan ‘de liefste kat van de wereld’ genoemd. Kijk, dat klink natuurlijk als muziek in mijn puntige oren????.
Zodra de kleine mensen gaan slapen, merk ik dat het rustiger wordt in huis. Dan geniet ik misschien nog wel het meest. Ik loop met de grote mensen mee en als ze rustig zitten, laat ik me graag aaien en knuffelen en kruip ik lekker bij ze op de bank.
‘S Nachts mag ik zelfs in m’n eentje in de kamer met de bank zijn. Ik heb natuurlijk even op mijn gemakje alle hoeken van de kamer ontdekt. Tsja, af en toe valt er dan iets uit de vensterbank maar… dat doe ik natuurlijk niet expres en de mensen worden gelukkig ook niet boos.
Nou tot nu toe zijn dit mijn spannende avonturen in mijn nieuwe huis, over een tijdje schrijf ik weer een berichtje met nieuwe verhalen vol ‘kattenkwaad’.
Dikke knuffel van Mickey”

Stichting verhaal

Aanschouw deze ongelooflijk lieve en knuffelige Mickey! Hij is bij ons binnengekomen, nadat hij al geruime tijd rondzwierf in de omgeving van zijn melders. Hij oogde gezond, maar toch hadden de bewoners sterkte twijfels of deze lieverd wel een eigen huisje had.

En inderdaad, geen chip en geen baasje bekend… Dus kwam Mickey bij ons.
Al snel bleek dat er geen kwaad in zat bij deze “zwerver”. Hij zoekt je op, knuffelt er graag op los en ligt het liefste op je schoot. Deze lieverd gunnen wij snel een nieuw huisje waar alle aandacht aan hem gegeven kan worden die hij zo verdiend, want daar geniet hij maximaal van!

mickeymickey