Mel en Fen

Hallo! Wij zijn Mel en Fen, twee hele mooie en vrolijke zusjes. Wij zijn er nog niet uit wie er van ons twee de knapste is, maar wij hebben in iedergeval allebei de looks! Dus als je op slag verliefd op ons bent geworden, dan snappen wij dat wel.

Wij zijn samen met onze moeder en onze twee broertjes in de opvang gekomen. Onze moeder was niet gewend om in huis te wonen, hierdoor zijn wij ook nog een beetje angstig. Het gaat echt al een heel stuk beter en met een beetje geduld heb je ons zo om! Wij zijn dol op spelen en slapen het liefst samen in onze hangmand.
Als je iets van een stokje of zo’n leuke plumeauding hebt, dan zitten wij zo naast je om met je te spelen. Wij houden van gezelligheid!

Wij zijn al een keer bij de dierendokter geweest. Wij hebben onze eerste vaccinatie gehad en wij zijn gechipt. De dierendokter zei dat wij allebei kern gezond zijn! Wij zijn ontwormd volgens schema en ook behandeld tegen vlooien.

Wij zullen ook gelijk even uitleggen hoe het allemaal in z’n werk gaat. Als jij verliefd bent geworden op ons?? Vul dan een vragenlijst voor ons in! Een van de mensen van de stichting ZuiderzeeZwerfdieren neemt dan contact met je op en daarna kom je gezellig bij ons langs om kennis te maken!

Zoiets moois als ons krijg je natuurlijk niet voor niets. Maar ze hebben hier zoiets moois bedacht! Je hebt dan gelijk de dierenartskosten voor onze tweede vaccinatie en eventueel voor onze verplichte neutralisatie bij dierenkliniek Jol in Lelystad betaald, met korting natuurlijk.
Het is 110 euro per kitten, dan kan je dus de tweede enting gratis halen bij dierenkliniek Jol in Lelystad.
Voor 165 euro per kitten (v) heb je de tweede enting en de neutralisatie erbij in.
Weet je wat het mooie is! U draagt gelijk een steentje bij aan de projecten die hier gedraaid worden voor alle zwerfkatten die opgevangen worden en nog opgevangen gaan worden.