Maya

Maya

Succes verhaal

Maya is geadopteerd door een van onze vrijwilligers, zij had eerder al 2 van onze katten geadopteerd.
Ze heeft, samen met de andere katten, nog een prachtig leven gehad. Helaas hebben ze haar in maart van 2022 moeten laten gaan.

Gouden mand bericht

Maya, wat ben je toch een aandoenlijk lief schatje. Onze oudste bewoonster is naarstig op zoek naar een fijn huisje om nog een tijdje te genieten, samen met haar eigen meneer of mevrouw, meer vraagt ze niet..
Onze lieve Maya is inmiddels 17 jaar oud. Ze is helaas in een ander asiel terecht gekomen en daar vandaan geplaatst, bingo dacht Maya, maar helaas sloeg het noodlot toe en kwam ze door ongelukkige privé omstandigheden van haar laatste baasje, wederom in hetzelfde asiel terug.. Het leek onmogelijk om haar weer te plaatsen en toen hebben wij haar overgenomen.
Het dametje was er slecht aan toe, afgebroken kiezen, de wortelresten zijn verwijderd. Ook bleek ze blaasgruis te hebben, maar met een juist dieet is haar urine nu helemaal op orde. Ook bleek ze een vorm van artrose te hebben en daar krijgt Maya nu CBD olie (wietolie) voor. Tot slot is ze licht dementerend en daar krijgt ze ook medicatie voor.
 Ze is een enorme knuffel en het liefst ligt ze dan ook heerlijk bij haar eigen meneer of mevrouw op schoot. Daarnaast volgt Maya een blaasgruisdieet.