Mary

Mary verblijft inmiddels ongeveer een jaar bij onze stichting. Dit nog jonge poesje heeft al de zorg gehad voor een nestje met kittens. Toen haar kittens groot genoeg waren om te mogen verhuizen naar een eigen huis, is Mary vanuit haar gastgezin naar ons hostel gekomen.

Mary is een kat die niet meteen de aandacht opeist. Contact met mensen vindt zij nog wat spannend, al komt ze als er eten wordt gegeven zeker wel dichtbij. Ook als er gespeeld wordt, wil zij eigenlijk wel graag meedoen. Ze is alleen geen haantje de voorste. Naar de andere katten, zeker de rustigere, is zij zeer sociaal. We zien haar geregeld in de aanwezigheid van deze katten. De laatste tijd is zij vaak te vinden in de buurt van Shiva. Deze twee dames hebben een mooie klik en zijn qua gedrag ook in balans met elkaar. Samen naar binnen komen lopen, langs elkaar heen strijken, staartjes mooi gekruld: het is een mooi duo samen. En nog heel knap ook!

Mary is op dit moment (nog) niet te aaien.

Wij verwachten dat zij zich in een rustig en geduldig thuis nog verder zal ontwikkelen.

Omdat Mary sociaal is naar andere katten, plaatsen wij haar niet alleen. Zij vormt een mooi duo met Shiva. Het liefst plaatsen wij hen dan ook samen.

Wilt u Mary eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mary

Mary