Marco

Marco is samen met een groep andere katten vanuit een van onze gastgezinnen naar de opvang gekomen.

Marco is een opgewekt en ondernemend jong katertje. Waar wat te beleven is, daar is Marco. Hij vermaakt zich goed tussen en met de andere katten. Marco kan eigenlijk met alle katten goed overweg. Hij houdt ervan om te spelen, rond te rennen en heerlijk te liggen. En dat allemaal graag met een of meer katten in zijn buurt. Want hij houdt van gezelschap.

Inmiddels houdt Marco ook van het gezelschap van mensen. Dat begon voorzichtig, door steeds vaker in de buurt te zitten. Eerst vooral als eten gegeven wordt, want daar is Marco dol op. Hij staat vooraan als het natvoer uitgedeeld wordt en eet graag wat mee uit de bakjes van een ander. Wordt het eten niet snel genoeg gegeven, dan laat Marco zich horen. Sowieso kan Marco gezellig miauwen. Als er tegen hem gepraat wordt, miauwt hij geregeld terug.

En sinds kort laat Marco zich aaien. Eerst zo af en toe, maar nu steeds vaker. Hij komt zelfs vragen om aandacht. Als hij zich eraan overgeeft, dan gaat hij er heerlijk bij liggen rollen. Dan vindt hij het ook lekker om op zijn buikje gekriebeld te worden. Af en toe schrikt hij dan even, maar al snel komt hij weer terug voor meer aandacht.

Marco plaatsen wij door zijn sociale karakter en jonge leeftijd niet alleen. Hij heeft veel maatjes in de groep met jonge katten, waarvan hij er graag een meeneemt naar een eigen huis.

Wilt u Marco eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Marco

Marco