Mara

Mara is een prachtig schildpadpoesje, dat opvalt door haar mooie koppie: half schildpad/half rood. Ze is ongeveer anderhalf jaar oud en heeft een half jaar gezworven.

Toen zij bij ons in het hostel kwam, had zij al een nestje met kittens gehad. Haar kittens zijn grotendeels door alleen Mara opgevoed. Bij het bedrijf waar zij in de buurt verbleef, werd pas na een tijd opgemerkt dat Mara niet meer alleen de zorg voor haarzelf had, maar ook voor vier kittens.

Mara is wat afwachtend van karakter. Vaak is ze te vinden op een rustige plek in de krabpaal. Om aandacht vragen, dat doet ze niet zo snel. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen aandacht wil. Kom je namelijk bij haar zitten, dan staat ze op, steekt haar mooie koppie naar voren, en laat duidelijk zien dat ze wel een aaitje wil. Ze blijft er dan ook goed voor staan en geniet van de aandacht die ze krijgt. Tegenwoordig komt ze ook op schoot liggen. Wel voorzichtig met een mandje ertussen, maar ze gaat er rustig bij liggen en ook daar laat zij zich heerlijk aaien.

Voor Mara zoeken we een huis zonder andere huisdieren en kan niet geplaatst worden met een dominante kat.

Wilt u Mara eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mara

Mara