Mamma mya

Mamma Mya is een van onze moederpoesjes. Nadat zij gevangen was heeft zij eerst bij een van onze gastgezinnen gezeten waar zij zes prachtige kittens op de wereld gezet heeft.

Zij is een mooie verschijning; schildpad poes met een grappig rood puntje aan haar staart. Maar naast mooi is zij ook heel erg lief en met haar welluidende stemgeluid praat zij graag met haar mensen mee. Zij is ook sociaal naar andere katten en wij denken dat zij het ook prima zou kunnen vinden met een rustige hond. Zij kan ook naar een gezin met kinderen, mits zij weten hoe zij met een kat om moeten gaan en haar met respect behandelen.  Zij vindt het fijn om geaaid te worden, maar als zij er genoeg van heeft dan laat zij dit ook merken.

Mamma Mya is wel een aanwezige kat, die graag aandacht krijgt. Zij is daarom niet geschikt om geplaatst te worden bij mensen die de hele dag van huis zijn.

Mamma Mya zou zowel alleen als met andere katten geplaatst kunnen worden. Zij trekt zich niet veel aan van de andere katten in het hostel, maar zoekt de confrontatie niet op en zij gedraagt zich sociaal naar de anderen.

Een (veilig afgezette) tuin of balkon is natuurlijk altijd erg fijn. Wilt u Mamma Mya eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Mamma mya