Maddox & Murphy zijn geadopteerd!

Maddox is een echte levensgenieter. Zodra er een vrijwilliger binnen komt staat hij vooraan om geaaid te worden en als je op de grond gaat zitten dan komt hij gelijk bij je zitten. Hij gaat er graag bij liggen en hij vindt het dan heerlijk om over zijn buikje geaaid te worden. Nou ja, buikje, zeg maar gerust BUIK. Want iets anders waar Maddox erg blij van wordt is eten. Omdat er bij ons hostel onbeperkt voer staat is hij inmiddels wel een beetje te dik geworden. Hij zal dan ook zeker wat pondjes mogen kwijtraken in zijn nieuwe huisje.

Murphy is een buitengewoon lieve, zachtaardige kater. Ook hij houdt er erg van om geaaid te worden en op schoot te liggen. Aan zijn hele uitdrukking is te zien hoezeer hij hiervan geniet. Hij is iets rustiger, bescheidener dan zijn vriendje Maddox.

Wie dit tweetal adopteert krijgt twee hele lieve huisgenoten die ontzettend veel liefde en gezelligheid gaan brengen. Omdat beide heren best wat aandacht nodig hebben zoeken wij bij voorkeur mensen die veel thuis zijn. Zij zouden ook bij een gezin kunnen wonen, met oudere kinderen, mits deze weten hoe ze met katten om moeten gaan. Een rustige hond zal waarschijnlijk ook geen probleem zijn.

Wilt u Maddox en Murphy eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Murphy (links) & Maddox