Mac

Succesverhaal

“Drie maanden geleden mocht ik dan eindelijk met Anita mee naar huis. Haar kende ik van de opvang en zij weet het niet, maar ik had het eigenlijk vanaf het eerste moment dat ik haar zag op haar gemunt. Zij begrijpt mij namelijk; zij spreekt Macs, dat had ik meteen al door.
Ik mocht al eens eerder met hele lieve mensen mee naar huis, maar dat beviel bij nader inzien niet zo. De mensen waren heel lief voor mij en ik was dol op ze, maar weet u wat het is: ik moet een tuin. Dat moet. Ik ben van het buiten. Mijn vorige mensen hadden alleen een balkon en ook al is dat best heel buiten, ik wil spanning. Sensatie. Vreemde beestjes, steeds weer nieuwe planten en geuren, daar leef ik van op en dat heb je niet zo op een balkon. Nou, en daar ging ik van krijsen. Tot wanhoop van mijn mensen. Ik voel me daar heel schuldig over, want ze hebben zo hun best gedaan om me gelukkig te maken, maar zelfs zij konden niet heksen.
Dus toen kwam ik weer in de opvang terecht, bij mijn Anita. Ineens kwam ze aanzetten met een soort hok waar ik in moest, maar dat vond ik geen probleem. Dapper en vastbesloten liep ik het hokding in want ik voelde aan mijn wateren dat het nu allemaal goed zou komen. En dat was ook zo!
Elke dag mag ik op schoot en daar word ik zo gelukkig van dat ik wel aan mijn Anita MOET knabbelen. En ze speelt ook hele leuke spelletjes met mij. Dan verdwijnt ze achter de bank en dat vind ik zoooo spannend altijd! Ze noemen me ook wel ‘aapje’ hier. Geen idee wat ‘aapje’ is, maar kennelijk maken aapje en ik dezelfde geluiden. Ik weet niet of aapje ’s ochtends ook altijd op de keukentafel zit te wachten op zijn mensen, maar ik wel. En ik weet ook precies wanneer mijn mensen in de middag weer bij mij thuiskomen, dus dan zit ik te trappelen voor het raam te wachten om te spelen en te knuffelen. Het is een mooi leven, dat van Mac. Ik zou met niemand willen ruilen.”

Stichting verhaal

Mac, een mooie grote sociale kater, dat is Mac! Ook Mac is een ex-zwerver, maar werd wel verzorgd en buiten voorzien van z’n natje & droogje. Hij is dus goed gewend aan mensen, laat zich dan ook heerlijk aanhalen en vindt aandacht helemaal prima! Mac kan goed met kinderen en ook met andere katten lijkt, zoals wij nu kunnen inschatten in de opvang, geen enkel probleem.
Recent is Mac geplaatst geweest bij hele lieve mensen. Zij woonden op een appartement en daar zat ‘m nu net het probleem… Dat vond Mac namelijk niet zo heel erg leuk. Mac houdt namelijk van het buitenleven! Niet dat hij wil zwerven, echt niet! Maar gewoon een huisje met tuin, dat is echt een must voor deze jongen! Wie wil deze lieve ongecompliceerde leuke knuffel dat huisje en tuintje geven? Hij kijkt uit naar een kennismaking!

20170408_115239

20170408_114815

20170408_114842

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.