Luna

Succesverhaal

Luna heeft een huisje helemaal voor zichzelf gevonden bij een meneer die het niet erg vindt dat ze af en toe uithaalt. Hij vond het juist leuk dat Luna een pittig karakter heeft.

De eerste berichten die we kregen zijn goed. In de ochtend begint Luna al om 5 uur met spelen. In de avond loopt ze veel rond en vecht soms met zichzelf in de spiegel. Ook miauwt Luna al tegen haar meneer.

Huisje gezocht verhaal

Luna is een mooi grijs met wit cypers poesje. Zij werd vlakbij ons hostel zwervend aangetroffen. Het vermoeden bestond dat zij kittens had, zo was zij aan het miauwen, maar kittens hebben wij helaas niet kunnen vinden.

In het begin was Luna hier nogal door van slag. Ook speelden de hormonen haar waarschijnlijk parten. Maar nu zij een tijdje bij ons is zien wij dat zij al een stuk rustiger geworden is. Er zijn momenten dat zij een lief en tevreden katje is dat zich graag laat aaien. Maar zij heeft ook wel een eigen karakter en soms ook haar buien. Dan wil ze nog wel eens een pootje uitslaan. Maar dit vergeven wij haar graag.

Wij denken dat Luna beter niet samen met andere katten geplaatst kan worden zodat zij alle aandacht van haar mensen krijgt. Een tuin is natuurlijk altijd fijn, maar Luna zou eventueel ook in een appartement met een afgesloten balkon kunnen wonen.

Luna