Lulu

Succesverhaal

Lulu is al helemaal gewend in haar nieuwe huis, ze gedraagt zich al als de baas van huis. Ze is dus al helemaal uit haar schulp gekomen.

Huisje gezocht verhaal

Lulu is een mooi wit-zwart poesje, dat is gevonden langs de weg naar Dronten. Ze heeft toen ze net bij ons in de opvang was wat problemen gehad om haar temperatuur stabiel te houden. Doordat haar weerstand lager was, heeft zij ook last gehad van een virus. Gelukkig is zij hiervan helemaal hersteld.

Lulu is enige tijd geleden geplaatst geweest. Helaas is zij, door omstandigheden, kortgeleden teruggekomen in het hostel.

Ze is een sociaal katje dat goed te aaien is en dat ook echt fijn vindt. Dit bleek al direct nadat Lulu voor het eerst in het hostel was binnengekomen. Ook houdt ze veel van spelen. Daarnaast kan ze genieten van rust en wat tijd voor haarzelf. Die momentjes heeft zij op z’n tijd dan ook nodig.

We gunnen het Lulu dat ze snel weer een eigen huis en eigen mensen zal vinden. Zij is er klaar voor om opnieuw te verhuizen en wel naar een plekje waar zij voor altijd mag blijven.

Wij zijn voor haar op zoek naar een rustig huisje, met mensen die begrijpen dat Lulu heel lief en aaibaar is maar soms ook even haar rust wil hebben. Om deze reden zoeken wij dan ook naar een huishouden zonder (kleine) kinderen en zonder andere huisdieren.

Lulu is in het hostel vooral in het binnenverblijf te vinden en niet in de buitenren. Zij hoeft in haar nieuwe huis dan ook niet per se naar buiten te kunnen.

Lulu