Lucy

Lucy verblijft inmiddels alweer even in onze opvang.

Zij komt bij een boerderij vandaan en heeft– ondanks haar jonge leeftijd – al een nest met kittens gehad. Lucy is klein van stuk en verzot op geitenmelk.

Lucy wil nog niet geaaid worden, wel vindt ze de aanwezigheid van mensen wel gezellig. Ze is in de opvang vaak binnen te vinden. Op een kort afstandje kan ze zitten observeren wat je aan het doen bent. Hoort Lucy dat er geitenmelk klaargemaakt wordt? Dan laat ze goed merken dat ze er is door haar typische Lucy-miauwtje, een miauwtje dat echt uit duizenden te herkennen is. En daarna: smullen!

Ook laat zij zich heerlijk verleiden als er met een speelhengeltje wordt gespeeld. Op haar eigen manier gaat ze dan uit haar dak.

Lucy is heel sociaal naar andere katten en heeft een bescheiden karakter. Zij is vaak in het gezelschap van een of meerdere katten te vinden. Een van de katten met wie zij een mooie vriendschap heeft gesloten is Zwaantje. Zwaantje is zachtaardig, lief en verlegen. Geregeld is zij in de buurt van Lucy te vinden. Het lijkt er zelfs op dat zij wat steun zoekt bij Lucy.

Door de mooie band die Lucy met Zwaantje heeft, willen wij deze dames dan ook samen plaatsen.

Wij zijn voor hen op zoek naar een huisje waar deze lieve meisjes samen mogen gaan wonen. Doordat zij bescheiden en rustig zijn, en zeker Zwaantje nog afwachtend is, is hun gewenste huis een rustig thuis.

Kleine kinderen zullen wat te spannend en onvoorspelbaar voor ze zijn. Een rustig huishouden of een rustiger gezin met oudere kinderen aan wie uitgelegd kan worden dat deze katten niet direct schootkatten zijn en echt op hun tempo moeten gaan wennen, daar zullen Lucy en Zwaantje goed passen.

Wilt u Lucy eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lucy

Lucy

Zwaantje en Lucy