Lucky

Lucky

Succes verhaal

Gouden mand gezocht

Lucky, wat ben je een geweldige leuke kat!!

Lucky, ruim 2 jaar jong, is een enorme knuffel die bij binnenkomst gelijk naar je toegerend komt voor knuffels en véél, héél veel aandacht! Ze is een dominante aanwezige dame, kent haar grenzen af en toe totaal niet. Helaas is dat de reden dat ze is teruggekomen van haar eerste plaatsing. We hebben haar een heerlijk huisje met enorm lieve mensen kunnen geven. Maar de poes des huizes die nog heel schuw was, vond de aanwezigheid van Lucky verre van leuk… Lucky terroriseerde haar, was alleen maar gefocust op haar en het lieve arme katje had geen leven meer… Na de nodige hulp van onder meer een kattengedragsdeskundige en geen resultaten, is Lucky weer teruggekomen in de opvang.
Lucky was gelukkig weer snel bij ons gewend en liet zich eigenlijk vanaf het begin weer van haar beste kant zien. Knuffelen en aandacht geven & ontvangen (compleet met likjes in je nek), daar weet mevrouw wel raad mee. Daar overlaadt ze de vrijwilligers dan ook volop mee! Het mag duidelijk zijn dat we voor Lucky een huisje zoeken zonder andere katten. Of ze met honden kan, weten we niet, maar bij voorkeur niet.

Wat wel belangrijk voor haar is, is personeel dat veel thuis is en waar ze veel aandacht van krijgt. Ook heeft ze uitdaging nodig, ze is een drukte-makertje, is soms wat hardleers, is snel en enorm acrobatisch, maar dan allemaal in de goede zin des woords! Ook is ze verzot op eten, bietst alles bij elkaar als het haar lukt. Dus afgepaste porties eten is wel aan te raden.
Lucky heeft een kort zwerversverleden, dus een aantal maanden binnen laten wennen is wel een must! Lucky gebruikt netjes de kattenbak en is helemaal gezond!
Het lijken al met al heel wat eisen die wij stellen aan haar nieuwe personeel van dit wellicht wat gecompliceerde dametje, maar bovenal is Lucky gewoon enorm LEUK en LIEF!