lotje

Lotje

Succesverhaal

Kattebel van Lientje en Lotje:
“Lotje en ik zijn nou niet bepaald dikke vriendinnen, maar we kennen elkaar van het industrieterrein waar we allebei rondzwierven en dat schept gewoon een band, of we daar op zitten te wachten of niet. Toen kwamen we ook nog samen in de opvang terecht en nu wonen we samen bij Onze Drie: Joke, Peter en Lisa. Lotje en ik zijn concullega’s maar gelukkig hoeven we niet met elkaar op de klauw om onze portie aandacht af te dwingen: zes handen hebben ze hier, alleen voor ons!
Ik ben van de schoten. Zie ik een schoot, dan zit ik er al op. Lotje niet, die ligt liever naast schoten, rare bontbroek. Dat komt mooi uit: ik erop, zij ernaast. Zoals het hoorrrrrrt. Lotje wil ook altijd spelen en zo, maar ik kom hier wel voor mijn rust weetjewel. Dus soms hebben we daar een meningsverschil over. Zij is jaloers op mij, zij denkt dat ik jaloers ben op haar (KATSURD!) en zo komen we de dag wel door. Maar van echt vechten komt het nooit hoor, want ik heb er sowieso geen kracht voor en Lotje is niet helemaal getikt.
Tegenwoordig mogen we ook naar buiten en dat is wel heel fijn, zeker als het zonnetje schijnt. Lotje gaat er vaker op uit dan ik, maar dat hoort allemaal bij mijn plan. Zij lekker naar buiten en ik lekker op de schoten waar alle handen zijn. Het is wel duidelijk wie de slimste thuis is, of niet dan?! ????

Na een aantal maanden is toch gebleken dat Lientje en Lotje niet samen konden. Hierdoor was Lientje weer teruggekomen. Inmiddels heeft Lientje ook weer een nieuw huisje gevonden en kon het niet beter gaan met Lotje.


Stichtingverhaal

Lotje, een lapjes dame van ongeveer 10 jaar oud. Ook zij heeft, evenals vriendin Lientje, een tijdje rond gezworven op een industrieterrein in Lelystad. Het gevaar om overreden te worden door het vrachtverkeer van de fabriek was groot, dus gelukkig hebben de medewerkers de stichting ingeschakeld om haar te vangen. Lotje is een gezonde dame en kon al snel na haar opname in de quarantaine verhuizen naar de grote ruimte, al waar zij een grote knuffel koningin blijkt te zijn! Aandacht vindt ze heerlijk, kopjes geven kan ze als de beste, gewoon een ongecompliceerde leuke kat! Wie wil haar een forever home bieden?