Loesje

Loesje

Succesverhaal

Kattebelletjes van Loesje❤️:
“Hallo, Loesje hier. Ik kom jullie vertellen over mijn nieuwe huis en mijn meneer, bij wie ik sinds april woon.
Ik begin bij het begin. Vroeger had ik geen eigen huisje. Ik werd zwervend gevonden, ergens bij Swifterbant. Dat was natuurlijk helemaal niet zo fijn. Ook moest ik steeds zo vreselijk niezen, ik voelde me helemaal niet lekker. Gelukkig werd ik gevonden en mocht ik mee naar de stichting. Ik werd daar voor zover dat kon opgelapt. Ik had een niesziekte en daar is mijn neusje een beetje stuk van gegaan. Al snel mocht ik met mijn meneer, die voor de stichting werkt als vrijwilliger, mee naar huis.
De meneer was volledig voorbereid op mijn komst, dat zag ik meteen. Er lagen wel 100 speeltjes klaar voor mij. De balletjes zijn mijn favoriet. Ik heb namelijk ontdekt dat als ik ze van de trap laat vallen, ze dan zo grappig naar beneden stuiteren en dan haal ik de balletjes weer op. Joh, daar kan ik me de hele dag mee vermaken.
Ik wilde heel graag naar buiten en dat mocht ook nog eens! Ik kreeg wel een gekke halsband om. Iets met GPS?! Geen idee wat het is maar dat ding zat niet lekker. Na een paar keer buitenspelen heb ik hem ergens achtergelaten. Nu mag ik gewoon door een kattenluik naar buiten, veel fijner.
Als ik buiten ben geniet ik van alles om me heen. Als ik andere mensen zie of ik zie een open deur, loop ik er gewoon naartoe. Dan gebeurt het wel eens dat zo’n deur dan dichtgaat en dan kan ik niet meer naar huis. Maar ach, dan roept iemand mijn meneer en dan ben ik zo weer thuis. Ik maak me er niet zo druk om. Mijn meneer wel denk ik. Die is bang dat ik zoek raak.
En ik zou ook niet zoek willen raken. Wij hebben het samen hartstikke goed. Hij geeft me natvoer of, als ik dat ineens niet meer wil, brokjes en hij geeft me druppels zodat mijn neusje fijner aanvoelt. Ik lig graag dichtbij hem en hij mag me ook aaien (en dat mag niet iedereen hoor!). Als hij een rondje door de buurt loopt, loop ik gezellig met hem mee. We zijn echt maatjes.
Nou tot zover mijn avonturen. Ik ga er vandoor, lekker buitenspelen!
Groetjes en veel liefs van Loesje”


Stichting verhaal

Een lief klein poesje, dat is Loesje. Zwervend en ziek gevonden in Biddinghuizen…

Omdat Loesje er zo slecht uit zag is ze bij ons binnen gebracht. Aan het socialiseren lag het niet bij Loesje, want knuffelen dat is één ding wat ze zeker kan!

Helaas had Loesje wel bij binnenkomst niesziekte en moest ze de eerste weken worden afgezonderd van de rest van de bewoners. Deze problemen hielden lang aan en er wordt op dit moment nog onderzocht in hoeverre zij chronische problemen heeft mbt haar luchtwegen.

Loesje is enorm een enorm energiek dier, spelen, knuffelen, niks is haar te gek! Een huis met tuin en eventueel een speelmaatje zou ze helemaal te gek vinden!