Linnie

Linnie

Succesverhaal

Hey allemaal, hier even een berichtje van mij , Sherry-Joris en Linnie-Anna, vanuit ons nieuwe thuis, waar wij inmiddels weer enkele weken wonen.
We wonen hier samen met onze mevrouw en nog 2 andere katten en een of ander raar harig beest dat ze konijn noemt, en zijn nu dus een grote familie????
Onze mevrouw vind het boven verwachting goed gaan, maar daarmee bedoelt ze vooral met Anna. Die vond t namelijk nogal spannend!
Elke keer als onze mevrouw eraan kwam, dan verstopte ze zich ergens onder of achter. Maar dat is nu over! Aaien vind ze nog wel een kattenbrug te ver, maar ze vind het gezelschap van onze mevrouw toch wel heel fijn, want ze slaapt op de stoel naast haar bed, en ligt gezellig naast haar op de bank. Dus dat is toch een behoorlijke stap vooruit.
Ikzelf ben eigenlijk een wat makkelijker type en laat mij maar wat graag knuffelen????
Na onze komst hier gingen we steeds verder op ontdekkingstocht en kregen we steeds meer ruimte in huis zodat we langzaam konden wennen.
Met de 2 andere poezebeesten die hier al woonden, kunnen we het prima vinden gelukkig en steken we ook allerlei nieuwe dingen van ze op. Zo staan ze steeds op een bepaalde tijd te wachten tot de deur open gaat aan het einde van de middag. Dat vonden Anna en ik toch wel opmerkelijk, en zo nieuwsgierig als wij zijn, zijn we er maar eens bij gaan staan om te zien waar al die katmotie om was.
De deur zwaaide dan open en daar was onze mevrouw! Onze huisgenootjes draaiden om haar heen, miauwden haar welkom thuis en onze mevrouw bleek dat heel erg leuk te vinden. En omdat wij toch wel goed willen integreren in onze nieuwe familie zijn we maar mee gaan doen. Onze mevrouw vond het geweldig! En zeg nou zelf; stel je komt thuis, en wij wachten je op bij de deur; dan kan je dag toch niet meer stuk?
Het gaat dus best lekker zo, en we hebben het heel erg naar onze zin. Vaak liggen we languit op de vloer in het zonlicht te zonnebaden, dan zijn we zo uren verder hoor, er gaat niks boven de zon die onze kattenjasjes verwarmt.
Een beetje jammer is nog wel dat we nog niet naar buiten kunnen. Onze mevrouw wil hier nog even mee wachten.
Wij volgen onze kattenvriendjes en konijn vanachter het raam, en wat we daar zien bevalt ons wel; vlinders, vogels, dat belooft wat straks!
Gelukkig vermaken we het goed, ik hou ook wel van een beetje relaxen dus tot die tijd vermaak ik me daar ook wel mee en Anna houdt wel van een spelletje en wat kattenkwaad en vermaakt zich ook met haar nieuwsgierigheid. Samen is het ook dikke mik, dus we kunnen niet anders zeggen dat we heel erg blij zijn met ons nieuwe thuis!
Daggg, pootje van ons????