Lana

Lana verblijft sinds augustus 2023 bij ons. Ze is een grote kat, met een prachtig zwarte vacht.

Lana is een kat die in de grote groep wat minder opvalt. Zij is vooral in de buitenren te vinden, weer of geen weer. Haar plekje is het liefst buiten en bij voorkeur op een hoog plekje. Contact met mensen maakt zij niet echt. Ze is bescheiden, rustig, en doet vooral haar eigen ding.

Lana is (nog) niet aaibaar. Wij houden er rekening mee dat dit zo zal kunnen blijven.

Wij denken dat Lana op een boerderij of in een huis met een grote tuin, waar zij vrij naar buiten mag, prima zal aarden. Zij komt buiten namelijk het best tot haar recht, al moeten we er ook niet raar van opkijken als dat in een veilig eigen thuis misschien wel veranderen zal. Het is daarbij wel belangrijk dat zij pas naar buiten mag gaan als ze goed gewend is aan haar nieuwe huis en omgeving.

Het zou voor Lana fijn zijn als zij niet alleen hoeft te verhuizen. Ze heeft geen vast maatje in de opvang waar zij in het bijzonder naartoe trekt. Wel verblijven er meerdere katten bij ons met wie zij heel goed samen geplaatst zou kunnen worden.

Wilt u Lana eens ontmoeten? Vul dan onze vragenlijst in voor het maken van een afspraak. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Lana

Lana