Lady

Lady

Lady is begin november 2021 bij ons gekomen nadat haar mevrouw overleed.
De erfgenamen van mevrouw wilden haar niet opvangen en vonden zelfs dat ze maar naar straat moest…
Gelukkig heeft het verzorgend personeel daar een stokje voor gestoken en ons gebeld.
Wij hebben haar dus met liefde in ons hostel opgenomen.

Na de gebruikelijke medische controles bleek ze goed gezond, wat bijzonder is gezien haar hoge leeftijd.
Deze dame is namelijk al een jaar of 20, precies weten we het niet maar dit is de leeftijd die we te horen hebben gekregen van een kennis van haar mevrouw.

Lady is recentelijk behandeld aan haar gebit, omdat ze toen toch onder narcose was hebben ze haar vacht ook onder handen genomen. We hadden al geconstateerd dat ze klitten had maar het bleek zo erg dat ze volledig geschoren moest worden. Ze is momenteel dus helemaal kaal, op haar kop en het puntje van haar staart na. Onderaan staat een recente foto van haar. Dit zal wel weer aangroeien maar dit duurt wel even. Kammen laat ze niet heel goed toe, de vrijwilligers hebben het geprobeerd maar die hebben dat er niet zonder schrammen van af gebracht. Haar nieuwe mensen moeten dus flink geduld met haar hebben en haar vacht zo veel mogelijk proberen bij te houden om te voorkomen dat ze weer klitten krijgt. Deze trekken namelijk erg aan haar huid en dat doet haar veel pijn. Nu ze kaal is proberen de vrijwilligers haar te laten wennen aan het aaien met een borstel zodat ze straks het kammen hopelijk minder vervelend vindt.

Verder is ze heel lief, ze houdt van knuffelen en op schoot zitten. Ze houdt erg van haar dagelijkse blikje Gourmet wat we tot een soepje maken met water zodat ze het lekker naar binnen kan slobberen.

We zoeken voor Lady een heel rustig huis, zonder kinderen, met mensen die veel thuis zijn. Of net als haar, met pensioen zijn. Een appartement zou ook prima zijn, Lady hoeft niet meer naar buiten.
Lady houdt niet van ander katten, dus een huisje waar ze de enige ‘Lady’ mag zijn zou ze erg prettig vinden.

Ervaring met katten van haar ras zou een pre zijn.

Wilt u Lady nog een mooie oude dag geven? Dan verzoeken wij u onze vragenlijst in te vullen en daarop aan te geven dat u geïnteresseerd in haar bent, dan neemt het plaatsingsteam zo snel mogelijk contact met u op.

Lady

Lady na haar scheerbeurt

Lady na haar scheerbeurt