Lady Grey

Lady Grey en Grizzly

Succes verhaal

Gouden mand gezocht

Lady Grey (2 jaar) en Grizzly (1 jaar) zijn samen met een ander familielid (Anna) en aanlopertje Ukkie bij ons binnen gebracht. Naast deze 4 jong volwassenen, hadden de dames ook nog diverse kittens. Allen waren ondervoed, hadden wormen en niesziekte, ze waren er erg slecht aan toe.. Na 2 weken zeer intensieve zorg bij onze gastgezinnen, leken de klachten verdwenen, maar snel daarna ging het wederom mis, het bleek nog erger dan we aanvankelijk dachten. Ze bleken besmet met kattenziekte en de kleine hummeltjes hebben het helaas allemaal niet gered…

Na zeer uitgebreid testen en onderzoek bleken de 4 volwassen diertjes gelukkig gezond te zijn en inmiddels zijn Anna en Ukkie samen al naar hun nieuwe huisje verhuisd!! Nu nog een mooi huisje voor Lady Grey en Grizzly.

Beide dames zijn werkelijk schatjes, zachtaardig, beiden altijd in voor een aaitje en daar genieten ze zichtbaar van, het motortje draait dan ook op volle toeren.

Grizzly is ook nog eens super speels en kan heerlijk in haar eentje genieten van een potje ballen, klimpaal klauteren en lekker rennen en gek doen. De meisjes zijn veel binnen, maar genieten op z’n tijd ook van onze buitenren.

Lady-Grey