Koos

Succesverhaal

Een kattebelletje van Koos????
Hallo! Ik ben Koos en sinds maart heb ik mijn gouden mand gevonden, in het huis van een meneer en zijn twee zoons.
In het begin vond ik het allemaal wel heel spannend, zo’n nieuwe omgeving. Ik ging het liefst stilletjes op een plekje op de trap zitten, waar ik me veilig voelde. Maar na een paar weken dacht ik; “ deze mensen zijn best wel leuk!”. Ik besloot ze een kans te geven. En wat denk je? Hun schoot zit superlekker! Als ik s’morgens om half 7 miauw dat ik honger heb, wordt er gelijk een gerecht voor me geregeld .????
Ik ben gek op lekker eten! En de 2 jongens vinden het maar wat leuk om met mij te spelen. Weet je wat mijn favoriete spelletje is?
Niet die chique spelletjes uit de winkel hoor!
Nee, ik speel het liefst met propjes papier! Die knisperen zo fijn. Ik heb genoeg energie en ren graag de trap op en neer. Roetsj, daar ga ik weer!
Mijn geluk kon niet op, want na een paar weken mocht ik zelfs naar buiten om te rennen!???? Mijn personeel doet de deur open wanneer ik naar buiten wil. Maar als mijn buikje begint te rommelen , mag ik zo weer naar binnen rennen want dan krijg ik eten, mjammie! Met een beetje mazzel geven ze me een extra stukje zalm of kip. Had ik al gezegd dat ik van lekker eten hou?????
En als mijn buik weer rond is, kruip ik bij iemand op schoot en wordt ik lekker geknuffeld en geaaid.
Wat een heerlijk kattenleventje heb ik toch!!❤️
Daaag! Pootje van Koos????

Stichtingverhaal

Koos, een prachtige kater van 6 jaar jong! Koos heeft ook de nodige pech in z’n leventje gehad, had ooit een huisje, maar is na verhuizing van de bewoners helaas achtergelaten. Gelukkig trof Koos een lieve zorgzame buurvrouw in de buurt en zij zorgde jaren voor hem. Koos bezocht haar steeds rond dezelfde tijden voor z’n natje en droogje. Maar uiteindelijk was dit natuurlijk geen structurele oplossing voor de thuisloze Koos en heeft mevrouw bij de stichting aangeklopt. Inmiddels zit Koos een maand in de opvang en is helemaal gezond! Wel vindt hij alles nog enorm eng en is hij ook echt wel een beetje van slag. Hij laat zich wel aaien, met etenstijd komt hij tevoorschijn, maar verder zit hij veelal rustig in een hokje en heeft een wat droevige blik in z’n ogen. Het is ook natuurlijk niet zomaar wat, wat hij heeft meegemaakt.. Koos is echt een hele lieve kater. Met wat geduld en tijd zijn we er van overtuigd dat hij een super sociale heerlijke kater zal worden. Wie wil deze lieverd ontmoeten? En hem een forever home geven? Dat verdient hij nu echt wel na al die jaren van onzekerheid.