Night en Oreo

Succesverhaal

Night en Oreo hebben een nieuwe huisje gevonden bij een gezin bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen. Zij zullen aan liefde en aandacht niet tekort komen.  De eerste week in hun nieuwe huis waren ze wat onwennig, maar ze voelen zich al meer op hun gemak. Alleen als het iets te spannend wordt schuilen ze nog snel in hun veilige plekje onder de bank of keukenkastjes.

Huisje gezocht verhaal

Wie kennis komt maken met deze twee zwarte dropjes kan niet anders dan op slag verliefd worden. Deze twee broertjes zijn als kitten afgestaan en bij een van onze gastgezinnen terecht gekomen. Het zijn twee ontzettende lieve, enigszins timide katjes. Zij vinden het heerlijk om geaaid te worden en zij laten dit blijken door luid te spinnen. Spelen vinden zij ook zeker leuk.

Wij zoeken voor hen een rustig huisje. Eventueel met kinderen als deze weten hoe zij met katten om moeten gaan. Een appartement zou ook een optie zijn, maar een tuin is natuurlijk altijd fijn. Wel zoeken wij mensen die voldoende tijd hebben om deze twee schatjes alle aandacht te geven die zij verdienen.