Kitty en Jinny

Kitty & Jinny

Kitty en Jinny zijn vanwege trieste omstandigheden in de opvang terecht gekomen, samen met nog 2 vriendjes. Hun lieve baasje kon helaas niet meer voor ze zorgen.

Alle 4 super sociaal, aanhankelijk en knuffelig!!

We hebben besloten ze in setjes van 2 te herplaatsen en bij hun vriendjes is dat inmiddels al gelukt. Nu Kitty en Jinny… Wie 2 hele lieve sociale katten zoekt… Niet verder zoeken, dit zou wel eens een match kunnen zijn!

Kitty is een zwart – witte dame van ongeveer 6 jaar jong. Een enorme knuffel die het liefst op het aanrecht ligt, dicht bij het eten! En dat is haar ook wel aan te zien, want ze zou wel een paar onsjes kwijt mogen raken. Haar grote rode kater vriend Jinny, eveneens ongeveer 6 jaar, is helemaal mooi van formaat en al net zo’n lieverd als Kitty. Op schoot, lekker spinnen, kopjes geven, u krijgt het er allemaal bij!

We zoeken voor deze 2 schatten een huisje, met bij voorkeur een afgesloten tuin. Kitty is wel graag binnen, maar Jinny geniet enorm van het buiten zijn in onze ren. We verwachten dat kinderen geen probleem is, met honden hebben ze geen ervaring, dus bij voorkeur niet.