Juultje

Juultje

Succesverhaal

Kattebel van Juultje & Kiki:
“Wij zijn die andere twee geinponems die bij de stichting werden achtergelaten, samen met onze zus Hope, moeder Missy en een mannenpoeskater. Wat hebben we een lol gehad bij de stichting, De hele dag stond de boel op stelten dankzij onze jeugdige energie. Kattenkwaad. Daar zijn wij van.
Onze zuster Hope woont samen met moeders in een huis met mensen, en ik en mijn zus Juultje hebben ook onze eigen mensen. En die zijn leuk! Die vinden het net als wij zeer kats om lekker te spelen, vooral die van het kleine formaat. Wij heten volgens mij Juultje en Kiki, maar de mensen van het kleinere formaat noemen ons meestal anders. Mij noemen ze ‘Piraat’ en mijn zus Juultje noemen ze ‘Rotonde’. Geen idee wat dat mag wezen. Het heeft iets met onze ogen te maken, maar verder weet ik het niet, want ik kan dat dus niet zien. Mensen zijn wel een beetje raar, maar wij vinden ze leuk.
En ze hebben een knaagbeest. Daar vinden wij wat van. Wij willen knagen op het knaagbeest. Elke keer als het hok waar dat knaagbeest in zit door de mensen wordt schoongemaakt, houden wij de boel strak in de gaten, in de hoop stiekem een hapje te kunnen nemen. Is nog niet gebeurd, maar we hebben geduld. We hebben ondertussen zat andere dingen om te doen. Zoals achter een lichtje aan te racen. Dat lichtje is raar joh, het is net alsof je ‘m nooit te pakken krijgt. Maar het lukt ons wel, wacht maar. Zowel het lichtje als het knaagbeest… Wacht maar.
Aan het eind van de dag zijn we ge-bro-ken, want we hebben een dagtaak aan al dat gespeel en gejaag. Dus dan nemen we even een momentje voor onszelf op de schoten van onze mensen. Heerlijk bijkomen, zodat we de volgende dag weer volop energie zitten om onze dagtaak te voltooien. Ja lichtje en knaagbeest, wij geven niet op!”


Stichting verhaal

Kiki en Juultje, 2 kitten zusjes van 12 weken jong, die helemaal klaar zijn voor hun nieuwe avontuur, een eigen huisje!!

De meisjes zijn, samen met moeder en nog een andere zus, bij ons voor de deur neer gezet, in een grote kooi, waar ook nog een zwangere poes en kater in zaten… Gelukkig is het met iedereen goed gekomen en hebben we ze liefdevol alle zorg gegeven die ze nodig hadden.

En nu wordt het tijd om de vleugels te gaan uitslaan.