Josje

Josje

Succesverhaal

Kattenbelletje van Fenco en Josje: the story so far❤❤:
“Wij, Josje en Fenco of zoals we nu heten: Mazzel en Tov, zijn sinds kort verhuisd naar ons nieuwe stulpje.
Hoewel we nog volop aan het wennen zijn, konden we het niet laten om aan jullie alvast te laten weten hoe het gaat met ons.
Nou die eerste dag was echt wel even heftig hoor, wát een drukte! We moesten er even van bijkomen. We bleven bij elkaar en kwamen nog tot weinig actie.
Op de tweede dag durfden we al lekker rond te lopen en tsja, het eten en drinken konden we ook niet meer laten staan.
Het is toch wel heel erg fijn om samen te verhuizen, we hebben een goeie aan elkaar. We doen alles samen, wel zo veilig. En zeg nou zelf: spelen is toch het leukst met je bcff (best catfriend forever)?
Voor nu hebben we een eigen kamer en vorige week ging de deur ineens open… Wij op ontdekking dus. Er lopen ook mensen rond en dat vinden we wel spannend maar ook dat begint te wennen, zeker als ze lekkere snoepjes in hun hand hebben. Mjammie!
Tot zover even ons verhaal, over een paar weken komen we terug en dan vertellen we meer ins en outs over ons kattenleventje. Voor nu: Mazzeltov van Mazzel en Tov!”


Stichting verhaal

Josje is gevonden op een bungalowpark in Noord-Holland. Daar was ze zwervend en helaas niet heel sociaal.

In eerste instantie was ze bij ons ook niet benaderbaar. Ze zat bang in een hokje, maar zodra ze los mocht na haar quarantaine tijd kwam daar verandering in! Josje liet zien dat zij kan spelen als de beste en alles super interessant vindt! Aaien is er nog niet bij maar een speeltje aan het touwtje en ze zit eerste rang!

Josje is ook opvallend sociaal naar andere katten. Zo grappig om te zien dat ze met iedereen vriendjes probeert te worden. Op dit moment heeft ze haar oogje laten vallen op Fenco, een knappe kater in de kleur zwart. Zij vindt hem erg interessant en ligt heerlijk met deze meneer in een mandje. We willen Josje dan ook heel graag plaatsen, samen met Fenco. En oja, wel een huis met tuin, want beiden komen heel graag buiten in de ren.

Josje