Jos

Jos

Succes verhaal

Jos mocht samen met Casey begin november 2021 hun nieuwe avontuur tegemoet.

Vooral voor Jos die al een tijdje bij ons was zijn we heel erg blij. Hij heeft al het een en ander achter de rug en hij leek elke keer niet in de belangstelling te komen met zijn voorzichtige en onopvallende karakter.
Maar met Casey aan zijn zijde lijkt hij heel blij te zijn en dit als steun te ervaren.

Gouden mand bericht

Jos is eind 2020 via een vangactie op het Aqua Center in Biddinghuizen bij ons binnengekomen. Begin januari mocht hij met z’n vriendinnetje Wilhelmina al snel verhuizen naar zijn eigen mensen, maar aangezien Jos erg schuw is en deze mensen na 3 maanden nog weinig met hem hadden kunnen bereiken, zijn beiden teruggekomen. Helaas is Wilhelmina in haar slaap overleden, dus z’n vriendinnetje is hij ook nog eens verloren.

Nu kan Jos met iedereen wel overweg, dus dat is gelukkig geen probleem. Wel is hij nog steeds schuw. We zoeken dan ook een huisje met geduldige mensen, die hem echt de tijd geven om zich te ontplooien. Want het zit er echt wel bij hem in, dan zien we ook in de opvang. Z’n oogopslag is rustig, hij is nieuwsgierig, alleen met elke dag weer andere vrijwilligers en de aanwezigheid van zoveel katten in de opvang, wil het natuurlijk allemaal niet zo vlotten met z’n gewenningsproces.

 

 

Jos Jos