Joris

Succesverhaal

De eerste twee dagen is Joris niet ui zijn mandje gekomen, zo bang was hij. Gelukkig winde toch zijn nieuwsgierigheid en is hij langzaamaan de bovenverdieping aan het verkennen. Als zijn nieuwe baasje het eten klaar maakt blijft hij wel in de buurt.

Er is ook een andere kat die hij nog niet ontmoet heeft, maar hij is wel enorm nieuwsgierig naar deze kat.

Huisje gezocht verhaal

Een grote, dikke kater, maar met een piepklein hartje. Een ontzettende lieverd, maar oh zo bang. Zomaar enkele woorden die deze prachtkater kenmerken. Hij is vanuit een ander asiel bij ons gekomen en helaas ging het in het begin niet goed met hem. Zijn weerstand was zodanig verzwakt dat hij alle virusjes e.d. te pakken kreeg. Maar wat is deze jongen opgeknapt en wat doet hij het nu goed.

Daarom, hoogste tijd dat ook hij zijn forever home vindt. Voor Joris zoeken wij rustige mensen die ervaring hebben met schuwe, bange katten. Liefst zonder kleine kinderen of honden (tenzij het een hele rustige hond zou zijn). Een andere kat kan, als deze sociaal is. Joris is zelf ook sociaal naar andere katten toe. Maar een huisje alleen zou Joris ook goed vinden. Joris gaat op termijn wel graag naar buiten. Een catproof afgezette tuin zou voor hem ideaal zijn.

Joris