Joris

Joris

Joris, een 5 jarige kater, die het de eerste maanden bij ons niet makkelijk heeft gehad. Hij was op alles en iedereen boos en hield zich schuil op de bovenste plank van de katten ren, met z’n rug tegen het plafond aan geplakt. Toenadering was niet mogelijk, hij vond ons mensen gewoon helemaal niets en blazen kon hij als de beste.

Inmiddels zijn we maanden verder en met veel geduld en de aanwezigheid van een vrouwelijke collega, is Joris aan het ontdooien! Hij heeft vriendschap gesloten met Spicey, een cypertje van 2 jaar oud, en dat doet meneer zichtbaar goed. Hij ligt niet meer op de bovenste plank, maar gewoon op oog-hoogte en als je hem rustig benadert, gehurkt op de grond, dan wil hij zelfs snuffelen aan je hand. Spicey, die er vervolgens vrolijk omheen dartelt, vindt hij maar wat leuk!

Het mag dus duidelijk zijn dat we voor Joris een huisje zoeken, waar hij samen met z’n vriendin Spicey mag komen wonen. Een huisje met tuin zonder kinderen is een vereiste en dan ook nog graag mensen met geduld, want wederom een verhuizing voor deze man, zal hem wel weer even een stapje achteruit doen. Wie wil dit leuke 2-tal een mooie kans geven?

JorisJorisJoris