Jolly-Teuntje

Jolly & Teuntje

Worden deze vriendinnen onderdeel van jouw familie?

Dit zijn Teuntje (3 jaar) met haar kenmerkende lichte randjes rond de ogen en Jolly (4 jaar) met een streepje op haar neus.
Deze knappe meiden zijn nog niet zo veel onder de aandacht geweest maar zoeken toch ook echt een eigen familie om bij te wonen

Ze zijn eind september 2019 gevangen op vuilstort aan de Zeeasterweg in Lelystad. Ze lieten zich niet zo makkelijk vangen maar uiteindelijk zijn ze toch veilig bij ons in het hostel aangekomen. Meteen vanaf het moment dat ze los mochten lopen door de opvang zochten de meiden elkaar weer op en zijn eigenlijk altijd wel bij elkaar in de buurt.

Beiden zijn ze nog wel wat schuw en vertoeven veel in de buitenren maar laten zich steeds vaker binnen zien. Zeker als er eten uitgedeeld wordt is Jolly er vlug bij, een bakje natvoer vind de dame niet te versmaden.

Jolly durft het soms zelfs aan een beetje met de hand van onze lieve knuffelvrijwilligster te spelen. Teuntje kijkt nog wat meer de, spreekwoordelijke, kat uit de boom en blijft nog wat op afstand.
We hebben er alle vertrouwen in dat als de dames hun rust kunnen vinden in hun eigen huis met afgeschermde tuin, bij hun eigen mensen dat ze snel op hun pootjes terecht zullen komen.