jinx

Jinx

Succesverhaal

“Het is Jinx, en hoor mij spinnen! Net als zoveel van mijn katties heb ook in een levensloop achter de rug die zijn weerga niet kent. Ik was van de straat en toen werd ik in de mand gelokt door van die leuke mensen van Stichting ZuiderZee Zwerfdieren. Vond ik wel best. Lekker droog en warm en hapjes en handjes vol aaierij, echt wel beter dan de straat.
Toen werd ik geadopteerd door een Aardige Mens. Maar toen stierf mijn Aardige Mens zomaar. Heel verdrietig was ik en of het ooit nog goed zou komen; ik wist het niet meer. Gelukkig mocht ik weer fijn in de opvang komen wonen dus dat was een dik pak van mijn hart.
Maar toen werd ik weer verhuisd. Wat heb ik nu weer aan mijn staart hangen zeg, dacht ik. Ik blijf niet aan de gang hiero. Tot ik zag waar ik mocht wonen. Een heel mooi huisje, met nog twee katties en een hond en een spiksplinter Aardige Mens! Ik hoop dat ik nu gewoon hier kan en mag blijven tot ik 110 ben, maar volgens mijn nieuwe Aardige Mens zit dat wel snorhaar. Daar word ik zo gelukkig van dat mijn motortje niet meer stopt met spinnen! Hoor dan!”

Stichting verhaal

Jinx, een geweldig lieve grote mooie rode kater van 9 jaar oud! Jinx heeft inmiddels een flinke band met de stichting… In de winter van 2013 is hij als verwilderde ongecastreerde kater middels een vangactie bij ons binnen gekomen. Hij was absoluut onhandelbaar. Na enige maanden veranderde zijn gedrag en liet hij steeds meer zien wie hij werkelijk was. We hebben dan ook veel geduld met hem gehad, maar na een half jaar intensief socialiseren heeft hij uiteindelijk toch een fijn nieuw huisje gekregen.

Inmiddels is het noodlot opnieuw toegeslagen, want dat fijne baasje, waar Jinx inmiddels een paar jaar heeft gewoond, samen met zijn nieuwe vriendinnetje Luna, is helaas overleden en zodoende is hij opnieuw teruggekomen in het hostel, waar hij wederom natuurlijk liefdevol wordt verzorgd. Jinx is een enorme lieverd, houdt van aandacht en is gewoon een gezellige kater en dus heerlijk gezelschap om om je heen te hebben. Hij heeft dan misschien een ietwat droevige blik in zijn ogen en dat was hij in het begin natuurlijk ook wel een beetje, maar als wij hem nu zien genieten en horen spinnen, blijkt dat die blik gewoon zijn standaard gezichtsuitdrukking is! Hij zit veel in de ren, waar hij heerlijk in het zonnetje kan zitten, lekker rustig op een plankje, genietend van alles wat zijn omgeving hem te bieden heeft.

Wie kan lieve Jinx een warm huisje geven? Dat zou hij namelijk heel fijn vinden!!!

jinxjinxjinxjinx